Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Ο Βουλευτής του Νομού Λέσβου και τ. Υπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης κατά την τριήμερη παραμονή του στη Λέσβου, επισκέφθηκε τα χωριά Νέες Κυδωνίες, Μυστεγνά και Μόρια, όπου είχε επαφές με τους πολίτες.
Την Κυριακή 11 Μαΐου παρέστη στην ιερά πανήγυρη του Ι. Ναού Ταξιάρχη στον Μανταμάδο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έδωσε το παρόν στο Επιμελητήριο Λέσβου, στην εκδήλωση που οργάνωσε η  «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» παρουσίασης του βιβλίου του αείμνηστου Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ψαρρού.
Την Δευτέρα 12 Μαΐου  επέστρεψε στην Αθήνα. 

Ως Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με αρμοδιότητα στα θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, προέβη  στην παρακάτω δήλωση από κοινού με την κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υπεύθυνη στα θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας:
«Με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο Ελληνικός λαός βιώνει την αφαίμαξη του μόχθου του εξ' αιτίας της ακρίβειας που έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.
Ουδέποτε μετά την μεταπολίτευση υπήρξε τόση ασυδοσία στην αγορά και τέτοια αναποτελεσματικότητα του κράτους.
Ήλθε σ' όλα αυτά να προστεθεί η αισχροκέρδεια στο πετρέλαιο και τη βενζίνη από την μακαριότητα της κυβέρνησης, η οποία μετά δέκα ημέρες που βρίσκεται σε απεργία ο κλάδος των οδηγών φορτηγών εδέησε να έχει μια συνάντηση μαζί τους η αρμόδια Υπουργός για συνταξιοδοτικά αιτήματα. «Κατανοούμε» ότι ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τίποτε άλλο μιας και όπως κι όλη η κυβέρνηση εδώ και μήνες απασχολείται μόνο με το ξεπούλημα του Ο.Τ.Ε.
Την καλούμε όμως να κατανοήσει ότι έχει χρέος να εργάζεται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και όχι αδρανούσα να δημιουργεί προβλήματα και να  πυροδοτεί την κοινωνική κρίση.
Ο Αγροτικός κόσμος και οι παραγωγικές τάξεις, ζουν το δράμα της καταστροφής των προϊόντων τους, που αδυνατούν να φθάσουν στον προορισμό τους, με καταστροφικές οικονομικές συνέπειες.
Οι εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες με πολίτες και επαγγελματίες να διαπληκτίζονται, κάθε άλλο παρά υπερήφανους στα μάτια όλου του κόσμου μας καθιστά».

Σημειώνεται ότι οι δύο παραπάνω πολιτικοί υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ, θα συναντηθούν σήμερα στις 19:00 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτ/των Εθνικών Μεταφορών.